Leuke bedrijfsuitjes en teamuitjes

Ga samen op bedrijfsuitje of teamuitje! Gewoon een superleuke dag zonder deadlines en dagelijkse beslommeringen. Van een sportieve activiteit, een kijkje in de toekomst tot een gastronomische reis. Wij organiseren graag een origineel bedrijfsuitje of een origineel teamuitje (indoor/outdoor) voor jou en je collega’s op Strijp en in Eindhoven! Nieuwsgierig? Laat je hieronder inspireren door verschillende thema’s of stuur ons een berichtje met jouw bedrijfsuitje ideeën!

Inspiratietours Strijp

Neem je collega’s/zakelijke relaties mee op inspiratietour! Samen met een echte Strijp Lover ga jij en jouw team op pad om de echte design parels te ontdekken.

Er zijn 4 thema’s

• Design
• Philips
• Hidden Gems
• Duurzaam & Innovatie

Sporty Spice!

Jullie zijn fanatiek en bouwen graag op een sportieve manier aan jullie teamspirit. Op welk niveau mogen wij jou en je collega’s uitdagen?  

Good Food!

Hé foodlovers! De culinaire helden op Strijp zijn ontelbaar en uniek. Wat je ook in gedachten hebt, van proeverij, kookworkshop tot een gastronomische reis, wij brengen jullie bedrijfsuitje/teamuitje aan de kook op Strijp!

Adventure!

Niet bang om samen het echte avontuur op te zoeken! Dan is het tijd om ‘off road’ te gaan.

Keep up the teamspirit!

Leer elkaar beter kennen ver weg van de werksfeer. Kom los van de waan van de dag, versterk de groepsdynamiek en bouw aan een blijvende herinnering! Je collega’s zijn toppers, maar ook belangrijk voor je en dat wil je graag laten zien.

Thema

Wat voor soort bedrijfsuitje ook zoekt; sportief, culinair, avontuurlijk, een mix of een thema op maat. Op Strijp organiseer je het uitje van het jaar!

Meer weten? We ontmoeten je graag

Info en
Contact

Klokgebouw 237
5617 AC Eindhoven

Check it out

Boeking of info aanvragen

Check it out