Jouw zakelijk event op Strijp

Strijp heeft een speeltuin aan eventlocaties. Van heel groot tot heel klein en altijd anders dan anders. Of het nu gaat om een brainstorm, een masterclass of een grootschalig event. Voor elke vorm spotten wij een locatie dat past, van rooftop tot kelder en alles daar tussenin. Dit is dé plek om met een zakelijk evenement uit te pakken!

Bedrijfsfeest / bedrijfsevenement

Is er iets te vieren? Een bijzondere mijlpaal, een succesvol moment of een unieke prestatie. Dit vraagt natuurlijk om een feestje / evenement en dat doe je graag met het hele bedrijf. Organiseer jouw bedrijfsfeest / bedrijfsevenement op Strijp en inspireer, verbind en raak jouw gasten met een feestje dat onvergetelijk is.

Congres

Door de mix aan industriële gebouwen, indrukwekkende architectuur en nieuwe functies geeft Strijp elk congres een inspirerend karakter. Wij zijn benieuwd! Wanneer mogen wij jou en jouw gasten inspireren en een congres organiseren?

Productlancering

Laat je verwonderen door de creatieve geest van Strijp en nodig je gasten uit voor een onvergetelijke productlancering. Je weet wel, zo’n lancering dat niemand wil missen!

Offline, hybride of online

Eindhoven is koploper op het gebied van innovatie, design en technologie. Het is niet zo gek dat we met onze partners jullie event geheel hybride of binnen no-time online gaat!

Tip! Blijf een nachtje slapen

Combineer inhoud met fun en prikkel de zintuigen van je relaties. Wat je ziet, hoort, proeft, voelt en ruikt is onmisbaar om elkaar en de zakelijke relatie te boosten! En waarom zou je Eindhoven verlaten als het smaakt naar meer? Blijf een nachtje slapen en laat de nieuwe ideeën door borrelen.

Meer weten? We ontmoeten je graag

Info en
Contact

Klokgebouw 237
5617 AC Eindhoven

Check it out

Boeking of info aanvragen

Check it out